Skip to content

Evangelieforklaringer med pater Arne Marco | 3. uke i påsketiden, onsdag

Evangelieforklaringer med pater Arne Marco
Velkommen til “Evangelieforklaringer med pater Arne Marco”, hvor vi tar utgangspunkt i dagens evangelietekst.
Podkast:
YouTube:


Dagens evangelium Joh 6,35–40

På den tid sa Jesus til folket: «Det er jeg som er livets brød. Den som slutter seg til meg, skal aldri sulte mer, den som tror på meg, skal aldri noensinne lide tørst. – Men det er som jeg har sagt: Dere ser meg, men tror meg ikke. Enhver som Faderen betror meg, kommer også til meg, og den som slutter seg til meg, ham vil jeg aldri vise bort; for fra himmelen er jeg steget ned, ikke for å handle på egen hånd, men for å utføre hans vilje, som har sendt meg. Og så har han bestemt, han som har sendt meg: At jeg ikke skal miste noen av dem han har betrodd meg, men at jeg skal oppreise dem alle på den ytterste dag. Ja, så er min Fars vilje, at enhver som får se Sønnen og tror på ham, skal eie det evige liv, og at jeg skal oppreise ham på den ytterste dag.»Stemme: P. Arne Marco Kirsebom
Regi og produsent: Pål Johannes Nes
© EWTN Norge 2023
Bibeltekst er hentet fra Bibel 2011 © BibelselskapetOm p. Arne Marco

P. Arne Marco er kansler og stiftskapellan i Tromsø Stift hvor han ble inkardinert 2. februar 2022.P. Arne Marco har en lisensiat grad i dogmatikk. Hans Urs von Balthasar er en sentral person i p. Arne Marco sin teologiske formasjon.

Følg p. Arne Marco på hans blogg her

Vil du hjelpe andre mennesker med å vokse i troen og kjærlighet til Gud gjennom en gave til EWTN Norge – St Rita Radio? Trykk her for å støtte vårt arbeid

Looking for the latest insights

on church and culture?

Get articles and updates from our WEEKLY NEWS newsletter.


Share

Anbefaling

Flere nyheter om dette emnet

Mer nyheter

Bidrag etter emne