Skip to content

Kristne i Jerusalem står overfor økte trusler etter Hamas-angrepet

Skjermdump EWTN News Nightly

Kristne i Jerusalem står overfor økte trusler etter Hamas-angrepet

Etter Hamas’ terrorangrep i Israel i oktober i fjor har situasjonen blitt stadig mer utfordrende for de kristne i området. Mange rapporterer at de lever under konstant trussel ettersom spenningene fortsetter å øke. I et nylig intervju snakket EWTNs Vatikan-byråsjef, Andreas Thonhauser, med benediktinerabbeden, pater Nikodemus Schnabel, som har valgt å bli i Jerusalem til tross for de pågående farene.

Jerusalem, en viktig by for kristne, jøder og muslimer, har vært vitne til økt vold siden Hamas-angrepet. Det kristne samfunnet, som historisk sett har vært en liten minoritet, opplever nå stadig større press etter hvert som konflikten eskalerer.

For mer om denne saken og et dypere innblikk i utfordringene de kristne i Det hellige land står overfor, kan du se hele intervjuet med pater Nikodemus Schnabel i videoen nedenfor:

Kristne står overfor vedvarende trusler i Det hellige land| EWTN News Nightly

Meld deg på vårt nyhetsbrev 

Hver fredag sender vi ut vårt nyhetsbrev


Flere nyheter om dette emnet

Hjelp oss å spre evangeliet i Norge!

Med din hjelp kan vi nå enda flere i Norge med evangeliet. Moder Angelica sa at vi skal prøve på det umulige, så Gud kan gjøre det mulig. Hver dag når vi tusenvis av mennesker fra Haramsøya, noe som skulle være umulig. Dette kan vi bare gjøre takket være din gave. Støtt EWTN Norge – St. Rita Radio i dag.