Skip to content

Kardinal Anders Arborelius OCD, biskop av Stockholm, 75 år.

Kardinal Anders Arborelius OCD feirer messe hos EWTN Norge

Kardinal Anders Arborelius OCD, biskop av Stockholm, 75 år.

Av EWTN, 24. september, 2024, 05:02
Meld deg på vårt nyhetsbrev her

EWTN Norge gratulerer kardinal Anders Arborelius OCD med sine 75 år, hvorav 53 av dem som en Kirkens mann. Han trådte inn Karmelittklosteret i Norraby i Sverige 1971 og fikk sin ordens- og presteformasjon i Karmel og levde karmelittbroder der inntil han i 1998, ble utpekt til biskop av Stockholm. Den 28. juni 2017 ble kardinal Anders Arborelius av pave Frans kreert til kardinal som den første i Norden noensinne.

Han har gitt ut en rekke bøker om Karmels spiritualitet og i hele sin tid som biskop også vært en kjær retrettholder. Vi takker Kardinal Anders Arborelius for all velvillighet han har vist også overfor norske katolikker ved å takke ja til forespørsler både til intervjuer og retretter forskjellige steder i Norge.

EWTN gratulerer og minner om hans bøker på norsk:

Hverdagsmystikk som kom ut i år på St. Olav forlag. 

Tidligere har Efrem forlag gitt ut hans fire foredrag inspirert av Elisabeth av Treenigheten i boken Ditt Nærvær er min glede.

Meld deg på vårt nyhetsbrev 

Hver fredag sender vi ut vårt nyhetsbrev


Flere nyheter om dette emnet

Hjelp oss å spre evangeliet i Norge!

Med din hjelp kan vi nå enda flere i Norge med evangeliet. Moder Angelica sa at vi skal prøve på det umulige, så Gud kan gjøre det mulig. Hver dag når vi tusenvis av mennesker fra Haramsøya, noe som skulle være umulig. Dette kan vi bare gjøre takket være din gave. Støtt EWTN Norge – St. Rita Radio i dag.