Skip to content

Støtt EWTN Norge

Kjære venner av EWTN Norge og St. Rita Radio,

Den 15. august 1981 tok Mother Angelica et modig steg og lanserte EWTN fra en enkel garasje i USA. I fjor, nøyaktig 42 år senere, lanserte vi TV-kanalen EWTN Norge fra en kjeller på Haramsøya, etter to år med St. Rita Radio. Vår historie deler mange likhetstrekk med Mother Angelicas, selv om alt er større i USA. Som Mother Angelica satte vi i gang uten erfaring innen TV eller misjon, med svært begrensede ressurser, men med en urokkelig tro på at Gud ville lede oss.

Hvordan EWTN Norge gjør en forskjell

Med hjelp fra en trofast gruppe støttespillere har vi klart å etablere EWTN Norge som en betydningsfull stemme for den katolske tro her i landet. Alt vårt innhold er gratis, i pakt med Mother Angelicas ønske om å gjøre evangeliet tilgjengelig for alle.

Vi blir dypt rørt av å høre om de mange som har funnet tilbake til troen gjennom tilfeldige møter med EWTN, og vi gleder oss over at dette nå også skjer i Norge. Ukentlig mottar vi tilbakemeldinger om hvordan EWTN endrer livet til mennesker. Anna skriver til oss:

“Jeg elsker de daglige messene og bønnene … jeg elsker at EWTN først og fremst er en måte å nå ut til Gud på … å be mer og mer regelmessig.”

EWTN Norges visjon for fremtiden

Vi ser en stadig økende interesse for katolsk innhold, også fra sekulære medier i Norge, som nå jevnlig siterer EWTN, spesielt takket være våre kollegaer i Catholic News Agency.

Bispedømmene og menighetene i Norge gjør en viktig jobb med å formidle troen gjennom sine nettsider. Likevel, for at Norge på ny skal bli et land med en sterk katolsk identitet, trenger vi en klar og uavhengig stemme som kan være drivende i misjonsarbeidet. Det er denne rollen EWTN Norge tar mål av seg å fylle, også i fremtiden.

Hvordan du kan bidra

For å realisere vår visjon om å re-evangelisere Norge, trenger vi din hjelp. Til alle dere som allerede støtter oss økonomisk, sender vi en hjertelig takk. Til dere andre, kanskje EWTNs 43-årsdag kan være anledningen til å gi din første gave?
Din støtte er avgjørende for at vi skal kunne fortsette vårt arbeid med å spre evangeliet i Norge til Anna og alle andre.

Trykk på lenken under for å tegne en månedlig giveravtale til EWTN Norge eller gi oss en engangsgave via Vipps 650212 eller konto kontonummer 3905.10.86949.

Alt godt i Kristus,

Pål Johannes Nes
Ansvarlig redaktør EWTN Norge

Meld deg på vårt nyhetsbrev 

Hver fredag sender vi ut vårt nyhetsbrev


Flere nyheter om dette emnet

Hjelp oss å spre evangeliet i Norge!

Med din hjelp kan vi nå enda flere i Norge med evangeliet. Moder Angelica sa at vi skal prøve på det umulige, så Gud kan gjøre det mulig. Hver dag når vi tusenvis av mennesker fra Haramsøya, noe som skulle være umulig. Dette kan vi bare gjøre takket være din gave. Støtt EWTN Norge – St. Rita Radio i dag.